Ghiozdane

2

pe pagină
Setează descendent

2

pe pagină
Setează descendent

Dintre toate rechizitele pe care trebuie sa le alegi pentru copilul tau atunci cand se intoarce inapoi la scoala, cel mai important si mai greu de ales este ghiozdanul scolar. De ce? În primul rand, acesta trebuie sa reziste uzurii zilnice, sa suporte o incarcatura destul de mare si, in acelasi timp, sa protejeze spatele celui mic. În al doilea rand, trebuie sa fie pe placul copilului, astfel incat sa il poarte cu mandrie si sa nu se sfiasca atunci cand e alaturi de colegii sai.

În cazul în care cel mic are de carat foarte multe materiale scolare, poti opta pentru un ghiozdan scolar ergonomic, sau chiar unul echipat deja cu un penar asortat, creioane colorate si o caserola pentru mancarea copilului. Dacă, în schimb, sarcina pe care trebuie sa o suporte atat ghiozdanul, cat si cel mic, nu este atat de mare, poti alege un ghiozdan obișnuit, dar care să reflecte personalitatea copilului. 

Ia-l pe cel mic alaturi de tine atunci vrei sa decizi ce ghiozdan sa ii cumperi, pentru ca opinia sa este importanta: in definitiv, el va fi cel care il va purta aproape zilnic. De asemenea, in cazul in care ii cunosti preferintele foarte bine si vrei sa ii faci o surpriza, ii poti alege ghiozdanul preferat in absenta sa, pentru a-i face o bucurie atunci cand il va vedea pentru prima data. Alege din oferta noastra variata de ghiozdane scolare si fa-l pe cel mic fericit!