Pensule

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecţia.

In lumea artei, o pensula pentru pictura e ca o bagheta magica: poate crea o intreaga lume impresionanta, poate reda o amintire placuta sau un taram futurist si multe altele. Atunci cand alegi pensulele pentru pictura de care are nevoie copilul tau, ia in considerare varsta sa si nevoile sale artistice. Cu aceste instrumente, cel mic poate crea picturi elaborate sau imagini naive si simpatice care mai tarziu vor constitui amintiri placute din copilaria sa.

Atat timp cat isi servesc scopul, pensulele pentru scoala nu au nevoie sa fie prea sofisticate. Poti opta pentru pesule individuale, de diverse grosimi si forme, sau pentru pensule la set, cu maner gros si varfuri variate, pentru copiii care abia incep sa picteze.

Cu ajutorul pensulelor subtiri, copilul poate crea nenumarate detalii care sa adauge dimensiune picturii, iar pensulele cu varf rotund mai groase pot ajuta la conturarea diferitelor nuante ale cerului, ale pamantului sau ale pajistei pe care acesta le picteaza. Fie ca foloseste tempera, fie ca deja se descurca inclusiv cu culorile acrilice, pensulele din gama noastra de produse sunt ideale pentru exprimarea artistica a copilului tau, care se poate transforma chiar si intr-o pasiune care sa il urmareasca toata viata.