Radiere si Ascutitoare

1

pe pagină
Setează descendent

1

pe pagină
Setează descendent

Radierele si ascutitoarele sunt foarte utile tuturor persoanelor care lucreaza cu creioane zi de zi: scolarilor, studentilor, profesorilor, invatatorilor, artistilor, arhitectilor, inginerilor proiectanti si lista poate continua.

Avand in vedere faptul ca creioanele vin in diferse forme si grosimi (de la 8 mm la 10,5 mm), ai grija atunci cand alegi ascutitoarea ca aceasta sa se potriveasca. Cea mai comuna grosime este cea de 8 mm si orice ascutitoare scolara are un design care sa acomodeze acest tip de creion. Daca, in schimb, vrei sa fii sigur ca ascutitoarea isi va face treaba chiar si cu un creion de un diametru mai mare, atunci poti opta pentru o ascutitoare dubla.

In ce priveste radierele, poti alege diverse modele, fie ele simple (din latex sau din cauciuc) sau colorate pentru copii, in diverse combinatii de culori, ba chiar si cu ilustratii simpatice cu animalute. Ai grija ca atunci cand cumperi radiere colorate pentru copilul tau, acesta sa nu fie prea mic si sa le confunde cu bomboane.

O radiera de calitate va sterge usor urmele creionului si nu va lasa urme pe hartie, iar o ascutitoare buna va oferi margini netede fara sa rupa varful creionului. Oricare ar fi nevoile tale, alege din gama noastra de produse si du-ti munca la capat fara grija!