Rucsacuri

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecţia.

Rucsacele sunt niste lucruri necesare in viata de zi cu zi a adultilor dar si a copiilor. Fie ca se duce intr-o excursie cu clasa, fie ca merge cu prietenii sa se dea cu rolele sau cu skateboardul, fie ca participa la un picnic in parc sau ca il iei cu tine la o expeditie pe un traseu montan, copilul tau are nevoie de un rucsac. Astfel poate sa tina la el lucrurile esentiale, cum ar fi telefonul, o sticla cu apa, niste gustari sanatoase si poate chiar si niste schimburi de haine, in cazul in care doarme peste noapte la un coleg de clasa.

Nu doar atat, dar pentru multe dintre astfel de activitati se califica si adultii. Un rucsac incapator te poate salva atunci cand ai nevoie sa faci sport pentru a te mentine in forma, fie ca acest sport joggingul, mersul cu bicicleta, datul cu rolele, mersul la sala sau chiar inotul la piscina. La fel e valabil si daca mergi intr-o drumetie cu prietenii sau cu partenerul de viata, sau daca ai nevoie sa aduci cu tine echipamente electronice mai mari, cum sunt un notebook sau un laptop. Pentru acest ultim caz, te sfatuim sa alegi un rucsac de laptop incapator, in functie de diagonala dispozitivului electronic.

In cazul in care, de multe ori, te regasesti in situatia in care rucsacul tau devine prea greu, poti opta pentru un rucsac pe roti, de tip urban trolley. Acesta te poate ajuta in momentul in care lucrurile pe care le cari in spate incep sa iti afecteze pozitia corporala, incomodandu-ti deplasarea. Oricare ar fi nevoile tale, alege din oferta noastra variate de rucsaci!