Stilouri

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecţia.

Un stilou cu penita ii este neaparat necesar copilului tau scolar care isi formeaza scrisul. Este recomandat sa fie folosit pe tot parcursul claselor primare si gimnaziale, astfel incat copilul sa isi formeze si sa isi mentina un scris cursiv, frumos si elegant. De aceea iti recomandam sa ii alegi unul de calitate, care sa nu se scurga sau sa se strice foarte usor.

Stilourile din gama noastra de produse sunt nu doar calitative, dar pot fi alese si in functie de personalitatea sau culorile preferate ale copilului, intrucat sunt disponibile in diverse modele. In cazul in care cel mic nu este foarte incantat de oportunitatea de a folosi un stilou scolar, atunci ai noroc! Poti sa il tentezi cu cerneala de diferite culori, astfel incat sa ii starnesti interesul. Poate fi chiar si o cerneala cu sclipici, care sigur ii va atrage atentia. Invata-l cum sa tina stiloul in mana si scrieti impreuna literele alfabetului pana cand acesta reuseste sa le redea frumos si citet.

Oricare ar fi etapa in educatie la care a ajuns copilul tau, cu siguranta stilourile scolare ii vor fi utile, intrucat sunt indispensabile pentru rezolvat exercitii, facut teme, scris compuneri, luat notite si scris dupa dictare. Alege din oferta noastra stiloul potrivit!