Prezervative

5

pe pagină
Setează descendent

5

pe pagină
Setează descendent

Comandați online pe importdirect.ro sortimentele preferate de prezervative și beneficiați de livrare rapidă, colet discret fără brand afișat și calitate superioară pentru toate tipurile de prezervativ disponibile:

Prezervative Durex Feels

Alegeți Durex Feels pentru experiențe erotice intense. Sunt prezervative fabricate din cauciuc natural de calitate, sunt realizate din latex și le puteți achiziționa în cutii de câte 3 bucăți.

Este un model de prezervativ fără aromă, cu tip de lubrifiere pe bază de ulei, iar diametrul nominal este de 56 de milimetri. Este preferat pentru senzații fine și oferă plăceri rafinate.

 Prezervative Love Plus

Pentru plăceri erotice puternice alegeți Love Plus. Veți beneficia de prezervative cu formă paralelă clasică, fabricate din latex natural de calitate superioară, care garantează extra lubrifiere. Acest tip de prezervativ este disponibil în pachete cu 3 bucăți.

Toate modelele de prezervative Love Plus sunt triplu testate și sunt lubrifiate cu lubrifiant solubil în apă, incolor și inodor, care nu pătează și care conferă prezervativului  o flexibilitate sporită, așa că puteți să-l puneți mult mai ușor.

Din gama de produse pentru îngrijirea corpului sunt foarte căutate produse de îngrijire intimă, printre care se numără și prezervative. Achiziționați modelul dorit de prezervativ de pe importdirect.ro și bucurați-vă fără griji de plăcerile vieții de adult.