Ingrijirea parului

Ingrijirea parului

Articolele 1-60 din 163

Pagină
pe pagină
Setează descendent

Articolele 1-60 din 163

Pagină
pe pagină
Setează descendent

Cum alegi produsele potrivite pentru ingrijirea parului?

Ingrijirea parului este esentiala pentru a mentine sanatatea scalpului si a te bucura de o podoaba capilara de invidiat. Intregul proces este destul de amplu, de aceea, folosirea produselor de par potrivite poate influenta dramatic rezultatul. 

Structura firului de par este foarte diferita de la persoana la persoana, insa exista si anumite similaritati date de tipul de piele: gras, mix, uscat si de tipurile de par: cret, drept, fir gros sau fire subtire si casant. Prin urmare, samponul se alege in functie de tipul de piele, pe cand balsamul, serumurile, mastile de par si produsle pentru coafat se aleg conform tipul de par. In acest fel se mentine echilibrul intre un scalp sanatos care ca creste negresit un par puternic si podoaba capilara car are nevoi specifice. 

Cum se aplica corect produsele pentru ingrijirea parului?

Samponul are rolul de a curata scaplul de sebuum si bacterii. De aceea, acesta si aplica intr-o cantitate moderata direct pe scalp si se maseaza prin miscari circulare. Pentru a curata in profunzime, se recomanda samponarea scalpului de doua ori. 

Balsamul de par, mastile, serumurile, tratamentele si produsele de coafare se aplica pe toata lungimea firului de par, dar nu foarte aproape de radacina. Acestea sunt compuse din substante menite sa revitalizeze firul de par, mentinandu-l stralucitor si sanatos. Daca sunt aplicate de la radacina, paru va fi incarcat cu produse ceea ce va duce la ingrasarea lui mai rapid si la pierderea volumului de la radacina. 

Pe importdirect.ro avem o gama diversa de produse pentru ingrijirea parului, pentru toate tipurile de piele si de par, de la branduri consacrate. Alege produsele care ti se potrivesc si plaseaza o comanda online!