Jucarii

Jucarii

40

pe pagină
Setează descendent

40

pe pagină
Setează descendent

Jucariile pentru copii sunt esentiale pentru distractie, pentru a le stimula imaginatia, dar si pentru a-i mentine ocupati atunci cand ai de facut ceva important sau calatoriti cu masina impreuna si nu iti doresti ca cel mic sa se plictiseasca pe drum. Stii deja toate aceste lucruri, dar motivul adevarat pentru care ii cumperi copilului o jucarie este ca adori incantarea care se poate citi pe chipul sau atunci cand o primeste, dar si atunci cand se joaca.

In oferta noastra variata poti gasi atat jucarii pentru fetite, cat si jucarii pentru baieti. Despre jucariile pentru bebe, nici nu mai vorbim! Jucariile pot ajuta si in educatie, pot dezvolta si motricitatea fina, ba chiar pot sa ajute si la perceptia spatiala a bebelusilor. Nu doar atat, dar joaca este esentiala inclusiv pentru copiii care deja nu mai sunt bebelusi, nu neaparat multumita efectelor sale benefice asupra imaginatiei, dar pentru simplul fapt ca ii face pe cei mici sa se simta intr-adevar copii.

Fie ca e vorba de seturi de plastilina, jocuri de colorat sau cu forme de potrivit, de jucarii tematice cu desenele lor animate preferate, de costume de boxeur pentru baietii naravasi sau de seturi de papusi ori de realizat bratari pentru fetite creative, la noi vei gasi jucarii la preturi avantajoase pentru copilul tau.