Dezinfectant suprafete

8

pe pagină
Setează descendent

8

pe pagină
Setează descendent

Descopera oferta noastra de astazi pentru dezinfectati cu intrebuintari variate, astfel incat sa poti comanda online cele mai utile produse in curatarea optima a diferitelor zone din locuinta. Gasesti aici dezinfectant pentru suprafete cu actiune rapida asupra microbilor, bacteriilor, fungilor si a altor microorganisme daunatoare pentru sanatate, ce se pot dezvolta in anumite medii prielnice. 

 

Utilizarea cu regularitate a acestor produse asigura suprafete curate, acolo unde exista cele mai mari riscuri de contaminare sau murdarire: vasul de toaleta, chiuveta, geamuri, cuptor, manerele de mobilier, clantele usilor, aragaz, blatul din bucatarie, pardoselile zonelor de tranzit din casa. 

 

Iti punem la dispozitie dezinfectanti a caror actiune imbina utilul cu placutul: contin agenti activi de suprafata, favorizand dispersia unor substante / microorganisme greu de indepartat, lasand totodata un miros parfumat in zona respectiva. Aceste produse versatile sunt testate conform standardelor de sanatate in vigoare si a testelor efectuate de producatori. 

Nume importante din industria produselor pentru curatenie iti dau intalnire in aceasta pagina: Domestos, Sanytol, Efekt, Fiorillo, Igienol si alte branduri ce ofera dezinfectanti pentru baie si bucatarie de cea mai buna calitate. Consulta si celelalte categorii de dezinfectanti - dezinfectanti pentru maini si servetele dezinfectante - din stocul nostru, ce asigura maini curate, dupa contactul cu diferite suprafete.