Dezinfectant suprafete

11

pe pagină
Setează descendent

11

pe pagină
Setează descendent

Descopera oferta noastra de astazi pentru dezinfectati cu intrebuintari variate, astfel incat sa poti comanda online cele mai utile produse in curatarea optima a diferitelor zone din locuinta. Gasesti aici dezinfectant pentru suprafete cu actiune rapida asupra microbilor, bacteriilor, fungilor si a altor microorganisme daunatoare pentru sanatate, ce se pot dezvolta in anumite medii prielnice. 

 

Utilizarea cu regularitate a acestor produse asigura suprafete curate, acolo unde exista cele mai mari riscuri de contaminare sau murdarire: vasul de toaleta, chiuveta, geamuri, cuptor, manerele de mobilier, clantele usilor, aragaz, blatul din bucatarie, pardoselile zonelor de tranzit din casa. 

 

Iti punem la dispozitie dezinfectanti a caror actiune imbina utilul cu placutul: contin agenti activi de suprafata, favorizand dispersia unor substante / microorganisme greu de indepartat, lasand totodata un miros parfumat in zona respectiva. Aceste produse versatile sunt testate conform standardelor de sanatate in vigoare si a testelor efectuate de producatori. 

Nume importante din industria produselor pentru curatenie iti dau intalnire in aceasta pagina: Domestos, Sanytol, Efekt, Fiorillo, Igienol si alte branduri ce ofera dezinfectanti pentru baie si bucatarie de cea mai buna calitate. Consulta si celelalte categorii de dezinfectanti - dezinfectanti pentru maini si servetele dezinfectante - din stocul nostru, ce asigura maini curate, dupa contactul cu diferite suprafete.