Accesorii incaltaminte

18

pe pagină
Setează descendent

18

pe pagină
Setează descendent

Cum te ajuta accesoriile pentru incaltaminte?

Accesoriile de incaltaminte au rolul de a asigura intretinerea corespunzatoare a incaltarilor, in timp ce iti asigura tot confortul de care ai nevoie. 

 

In categoria de produse pentru intretinerea incaltamintei se include crema de pantofi, spray, servetele umede. Crema de pantofi este un produs extrem de util care, pe langa abilitatea de a asigura culoarea si luciul pantofilor facandu-i sa arate ca noi, detine si o serie de proprietati benefice care asigura durabilitatea materialului. Elementele din compozitia sa au rol nutritiv, ceea ce face ca materialul sa isi pastreze calitatile mai mult, in conditii de utilizare intensa, indiferent de tipul de teren si conditiile meteorologice.  Crema de pantofi poate fi solida sau lichida, in culori extrem de variate sau chiar incolora, prevazuta cu burete pentru a usura aplicarea ei direct pe incaltaminte. 

 

Din categoria accesorilor care asigura confort fac parte talpile, sosetele special concepute pentru un anumit tip de incaltaminte, branturile pentru calcaie si deodorantele pentru picioare. Talpile pentru incaltaminte pot proteja piciorul de frig, absorbi umiditatea si a permite circularea optima a aerului, iar in unele cazuri sunt extrem de utile pentru a fixa piciorul in pantof in cazul unor marimi nepotrivite.

Branturile pentru calcaie asigura stabilitate piciorului, confort si gradul de amortizare necesar pentru a contribui la prevenirea unor incidente neplacute si dezvoltarea unor afectiuni medicale.


Pe importdirect.ro in categoria de produse casnice gasiti accesorii variate pentru incaltaminte, de calitate superioara la un pret avantajos. Comanda online si economiseste timp!