Modalități de transport

  • Comenzile de volum mic și mediu al căror valoare nu depășește 5000 lei, vor fi livrate prin societatea de curierat UrgentCargus care va livra marfa în 24-48 de din momentul expedierii. Curierul te va contacta telefonic pentru pentru a lămuri detaliile de livrare. Poți urmări statusul livrării pe site-ul urgentcargus.ro pe baza codului de expediție. Solicită acest cod de la consultantul care te va suna pentru confirmarea comenzii.
  • În cazul mărfurilor de volum mai mare, acestea vor fi livrate în formă paletizată de societatea de curierat Pallex. Livrarea acestor comenzi durează minim 2 zile lucratoare de la data expedierii.
  • Dacă te afli în planul de rută al autoutilitarelor noastre proprii sau ai plasat o comandă mare în volum și valoare, marfa îți va fi livrată de un coleg din echipa importdirect.ro, detaliile acestei modalități de livrare vor fi stabilite împreună cu consultantul care te va contacta pentru confirmarea comenzii.
  • Există posibilitatea vânzării de produse în afara granițelor României. Transportul acestor comenzi va fi tratat între vânzător și cumpărător în așa fel încât să se găsească modalitatea optimă pentru ambele parți. Pentru informații în acest sens ne puteți scrie la adresa info@importdirect.ro