Modalități de transport

  • Comenzile de volum mic și mediu al căror valoare nu depășește 5000 lei, vor fi livrate prin societatea de curierat UrgentCargus sau Fan Curier care va livra marfa în 2-3 zile lucratoare din momentul expedierii. Curierul te va contacta telefonic pentru pentru a lămuri detaliile de livrare. Poți urmări statusul livrării pe site-ul urgentcargus.ro respectiv fancourier.ro pe baza codului de expediție. Solicită acest cod de la consultanții noștri.
  • În cazul mărfurilor de volum mai mare, acestea vor fi livrate în formă paletizată de societatea de curierat Pallex. Livrarea acestor comenzi durează minim 2 zile lucrătoare de la data expedierii.
  • Dacă te afli în planul de rută al autoutilitarelor noastre proprii sau ai plasat o comandă mare în volum și valoare, marfa îți va fi livrată de un coleg din echipa importdirect.ro, detaliile acestei modalități de livrare vor fi stabilite împreună cu consultantul care te va contacta.

    Costul transportului

     

  • Pentru comenzi care contin produse in valoare de minim 250 lei, transportul este GRATUIT. Daca valoarea produselor este sub 250 lei, costul transportului va fi 25 lei, cost fix, livrare oriunde în țară. Aceste detalii vor fi vizibile si in cos, inainte de finalizarea comenzii.