Sapunuri

32

pe pagină
Setează descendent

32

pe pagină
Setează descendent

Igiena mâinilor este deosebit de importantă! Prin acest obicei simplu, îți poți proteja sănătatea, pentru că substanțele active din săpun elimină bacteriile sau virusurile periculoase. Cele mai eficiente sunt săpunurile antibacteriene, dar trebuie să știi că orice tip de săpun este eficient pentru curățarea și dezinfectarea mâinilor, dacă te speli corect, adică timp de cel puțin 20 de secunde, frecând bine fiecare deget în parte, palmele, podul palmelor și zona de sub unghii.

 

În funcție de preferințele tale, poți alege un săpun lichid sau un săpun solid. De asemenea, ai de ales dintr-o gamă foarte variată de săpunuri, în funcție de parfumul pe care vrei să-l aibă. Dacă ai pielea mai uscată sau sensibilă, îți recomandăm să alegi un săpun cu parfum cât mai discret și care să aibă în compoziție cremă hidratantă. 

 

În oferta noastră poți găsi săpunuri de la numeroase branduri de renume, inclusiv rezerve de săpun lichid, în cazul în care alegi acest tip de produs. Rezervele sunt mai ieftine comparativ cu săpunul lichid la sticlă cu dozator. Tot ce trebuie să faci este să torni săpunul din rezervă în dozatorul tău special de săpun. În acest fel, îți garantăm că vei face o economie semnificativă.