Folii si pungi alimentare

29

pe pagină
Setează descendent

29

pe pagină
Setează descendent

Găsiți la importdirect.ro diverse articole de menaj și produse pentru gospodărie, ideale în activitățile de zi cu zi din bucătărie. Alegeți sortimentele preferate dintr-o gamă largă de ambalaje și materiale de depozitare a alimentelor:

  • Folie alimentară - este un produs recomandat la ambalarea alimentelor de diferite dimensiuni, pentru că  permite păstrarea alimentelor proaspete. Dacă o utilizați corespunzător împiedică pătrunderea aerului. Puteți să o utilizați în contact direct cu alimente proaspete sau gătite, pentru că este non-toxică, rezistentă, etirabilă și autoaderentă.

Alegeți dintre sortimentele de pe importdirect.ro: folie alimentară cu lungime de 20m sau 30m, la pungă sau la cutie. Utilizați folie alimentară pentru alimentele care trebuie conservate în timpul transportului sau pentru catering, fiindcă sunt recomandate la ambalarea produselor perisabile: fructe, legume, carne, patiserie. 

  • Pungi alimentare - sunt produse disponibile într-o gamă largă de modele și mărimi. Găsiți la importdirect.ro pungi alimentare sunt proiectate să depoziteze 1, 2 sau 3 kg.

Când plecați în călătorii sau atunci când faceți pachețele pentru gustări, utilizați pungi alimentare cu clipsuri, pungi pentru sandwich sau pungi cu mâner pentru depozitare.

Din categoria pungi alimentare puteți să achiziționați pe importdirect.ro și pungi pentru congelator, pungi pentru congelator cu fermoar și pungi pentru gheață.

Pungi pentru cuptor - ideale pentru pregătirea preparatelor la cuptor, găsiți aceste pungi pentru gătit în seturi de 6-12 bucăți.