Roll-on

19

pe pagină
Setează descendent

19

pe pagină
Setează descendent

Alegeți dintr-o gamă variată de deodorante și antiperspirante de la importdirect.ro pentru o îngrijire corporală așa cum vă doriți și o igienă atentă. Aveți la dispoziție sortimente diverse de deodorante tip roll-on, pentru utilizare zilnică:

  • deodorant roll-on - are proprietăți de antiperspirant, este disponibil în variante cu parfum sau inodor, reduce transpirația abundentă și îndepărtează mirosurile neplăcute pentru o perioadă de până la 48 h.

Se aplică în zona axilelor, pe pielea curată și uscată. Găsiți diferite mărci de deodorant roll on în varianta de voiaj, la 50 ml, ca să încapă cu ușurință în orice geantă sau bagaj de mână.

  • roll-on pentru femei - protejează printr-o acțiune eficientă și de durată. Reglează transpirația și menține pielea uscată. Găsiți pe importdirect.ro sortimente de roll-on care conferă o senzație plăcută, de prospețime,  și înlătură senzațiile neplăcute de umiditate, miros, iritații. 

Protejează împotriva urmelor albe și a  petelor galbene care pot să apară pe haine după purtarea lor îndelungată sau în caz de transpirație abundentă

  • roll-on pentru bărbați - alegeți dintr-o gamă largă de deodorante roll-on antiperspirante, cu parfum floral, marin sau clasic. Aveți la dispoziție roll-on tip aplicator stick, cu textură solidă și agenți de hidratare care asigură protecție avansată împotriva transpirației și un plus de îngrijire pe durata întregii zile.

Optați pentru deodorant roll-on cu efect anti-urme, care are eficacitate timp de 48 h. Beneficiați de produse speciale pentru piele normală sau sensibilă. Găsiți pe importdirect.ro deodorant roll-on fără parabeni și fără alcool, pentru un confort dermatocosmetic superior.