Baterii si acumulatori

1

pe pagină
Setează descendent

1

pe pagină
Setează descendent

Cum functioneaza bateriile?

Bateriile au capacitatea de a stoca electricitate pentru a putea fi folosita pentru o mai lunga perioada de timp. Bateria functioneaza constant intr-un proces continuu de descarcare. Adica, in momentul in care acesta este cuplata la un consumator de curent prin contactul polului negativ cu cel pozitiv, bateria are capacitatea de a debita curent. 

Alege bateria potrivita

In functie de aparatul la care urmeaza a fi folosita, alege bateria potrivita. Pe importdirect.ro ti-am pregatit o gama variata de baterii, baterii AA, AAA sau alte marimi potrivite pentru orice dispozitiv, de la branduri cunoscute precum Duracell, Toshiba, Varta si Panasonic. De asemenea, vei gasi atat baterii alcaline, cat si baterii zinc carbon, cu diferite caracteristici și intensitate a puterii, atat de utile pentru produsele casnice. Autonomia bateriilor este garantata de calitatea si rezistenta materialelor folosite la fabricarea lor. Unele dintre cele mai cumparate baterii sunt Toshiba R3. 

 

In calitate de importator si distribuitor al bateriilor, am incercat cat mai mult sa selectam produsele dupa criterii care tin de pret, calitate, eficienta, siguranta. De aceea, gasiti la noi o diversitate de produse destinate mai multor nevoi, la preturi cu adevarat avantajoase. Va stam la dispozitie daca aveti nevoie de informatii suplimentare despre produsele noastre.