MAYAM

MAYAM Ulei de Ricin 100 ml Virgin,Organic

Epuizat din stoc
Cod produs
0015881
16,45 lei

Livrare estimată: joi, 23 sept - lun, 27 sept

Adaugă în lista de favorite

Renumit pentru proprietățile de regenerare și fortificare a părului, genelor și sprâncenelor, este apreciat și pentru efectul de stimulare a creșterii părului. Asigură unghii mai rezistente, hrănește și hidratează tegumentele. Este un ulei des regăsit în compozițiile de machiaj.

Aditional acestui produs iti recomand

  1. Handsan Crema de maini 100 ml Milk
    Handsan Crema de maini 100 ml Milk
    4,94 lei
  2. Durex Prezervative 10 buc Red
    Durex Prezervative 10 buc Red
    18,98 lei
  3. Herbamedicus Balsam de cal 500 ml Hot
    Herbamedicus Balsam de cal 500 ml Hot
    20,67 lei
  4. PROMO 1+1 GRATIS Nivea Sun Lotiune dupa plaja 200 ml After Sun Moisture
    PROMO 1+1 GRATIS Nivea Sun Lotiune dupa plaja 200 ml After Sun Moisture
    Preţ special 15,98 lei Preţ standard 31,96 lei
  5. Timburg Gel masaj 500 g Verde
    Timburg Gel masaj 500 g Verde
    17,70 lei
  6. Durex Gel lubrifiant 200 ml 2in1 Play
    Durex Gel lubrifiant 200 ml 2in1 Play
    Preţ special 24,90 lei Preţ standard 29,36 lei
  7. Seni Scutece adulti Extra Large nr.4
    Seni Scutece adulti Extra Large nr.4
    101,23 lei
  8. Nivea Crema 75 ml Men
    Nivea Crema 75 ml Men
    9,98 lei
  9. Nivea Masca de noapte antirid 50 ml Q10
    Nivea Masca de noapte antirid 50 ml Q10
    Preţ special 19,99 lei Preţ standard 29,99 lei
  10. Handsan Crema de maini 100 ml Winter
    Handsan Crema de maini 100 ml Winter
    4,94 lei
  11. Ceta Unguent De Rostopasca 40 g
    Ceta Unguent De Rostopasca 40 g
    6,45 lei

Ulei de Ricin - descriere, recomandări

Ricinul este o plantă anuală ornamentală, răspândită în zonele tropicale dar și în cele cu climat temperat. Tulpina are culoare verde sau roșie, florile sunt de un roșu intens, iar fructul este o capsulă ce conține 3 semințe bogate în ulei. Uleiul de ricin mai este cunoscut și sub denumirea de ”castor oil” și este un ulei dens, vâscos, bogat în acizi grași. Datorită texturii sale originale, este un mediu ideal de dispersie pentru pigmenți în produsele de machiaj.

Metoda de obținere: prin presare la rece din semințele crude

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert

Proprietăți organoleptice: lichid clar, culoare gălbuie, vâscozitate ridicată, aproape inodor

Pe piele: absorbție lentă, senzație grasă

Ingrediente (INCI): ricinus communis seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.
Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT


Proprietățile uleiului de ricin

  • este unul dintre cele mai vâscoase uleiuri vegetale
  • fortifiant pentru păr, gene, unghii
  • promovează creșterea părului
  • emolient și nutritiv
  • antibacterian datorită conținutului în acid ricinoleic
  • antipigmentar
  • ușor cicatrizant și calmant
  • bun dispersant pentru pigmenți și conferă luciu produselor de machiaj (ruj)
  • fortifică părul, unghiile, genele și sprâncenele favorizând creșterea acestora
  • regenerator pentru părul uscat, tern, tratat chimic


Recomandări, aplicații

  • îngrijirea și regenerarea părului
  • fortificarea părului, a genelor și sprâncenelor
  • în tratamente pentru combaterea căderii părului
  • îngrijirea pielii afectate de fisuri, crăpături, iritații
  • ameliorarea petelor pigmentare, a petelor de vârstă și de sarcină
  • formularea demachiantelor fiind delicat și bun solvent pentru pigmenți
  • întreținerea unghiilor, unghii crăpate, casante sau care se despică
  • formularea compozițiilor de machiaj


Mod de utilizare în cosmetică

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele, păr, unghii sau gene
  • în aplicații pe păr, fiind un ulei cu vâscozitate ridicată, este indicat să fie combinat cu uleiuri vegetale ușoare, fluide
  • ca ingredient pentru prepararea de măși, creme,balsamuri și seruri capilare
  • ca ingredient pentru preparate de machiaj: ruj, balsam de buze, mascara, farduri
  • în prepararea unui demachiant bifazic sau a unei loțiuni demachiante
  • ca ingredient în seruri pentru stimularea creșterii părului
  • pur sau în combinație cu ingrediente specifice, sub formă de baie de ulei pentru unghii


Sinergii speciale

  • cu apă de albăstrele pentru formularea unui demachiant bifazic
  • cu ulei de crin alb și ulei esențial de morcov pentru estomparea petelor pigmentare
  • cu ulei de cocos și ulei esențial de cedru atlas pentru o mască de păr
  • cu ulei de jojoba și ulei esențial de ylang-ylang pentru păr uscat, cu vârfuri despicate
  • cu ulei esențial de tea tree, palmarosa sau dafin pentru preparate antimătreață
  • cu ulei esențial de lămâie pentru îngrijirea unghiilor


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

Scrie propriul review
Review:MAYAM Ulei de Ricin 100 ml Virgin,Organic
Rating