Balsam de buze Natural

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecţia.

Balsamul de buze este întotdeauna binevenit, indiferent dacă este sezonul rece sau cald, deoarece buzele au în permanență nevoie de hidratare din cauza factorilor externi și interni la care sunt supuse.

Balsamul de buze bio este un produs creat din plante și ingrediente naturale. Are dimensiuni mici și poate fi transportat în buzunarul de la pantaloni sau al unei genți. 

Balsamul de buze natural poate conține miere propolis, mentă, lavandă, unt de shea, vitamine, uleiuri naturale, esență de fructe citrice precum portocala, cătină, cacao, gălbenele, aloe vera sau mușețel.

Alegerea unui balsam de buze natural se face prin analizarea mai multor criterii pentru a descoperi care este produsul favorit.

În primul rând, poți cumpăra un articol cosmetic de la o brand cunoscut, cu care ești familiarizat sau care este adesea lăudat. De asemenea, poți alege un produs de la brandurile care au făcut față la testul timpului.

În al doilea rând, alături de proprietățile necesare precum hrănirea și hidratarea buzelor, un balsam trebuie să conțină substanțe ce te protejează de razele solare UV.

În al treilea rând, alege un balsam gros și delicat pentru buzele tale, în special în perioadele în care acestea sunt mai uscate din cauza cantității insuficiente de lichide băute, a vremii prea calde sau prea reci, a folosirii rujului cu textură mată fără o bază potrivită.

Balsamul de buze, pe lângă hidratare, are și alte proprietăți precum: regenerarea țesuturilor, calmarea iritațiilor pielii, accelerarea vindecării, catifelarea, oferirea unui film protectiv, îmbunătățirea elasticității și combaterea problemelor frecvente ale buzelor.

Pentru rutina unei zile ale sezonului cald, alături de balsamul hrănitor de buze, aplică o cremă de zi revigorantă și purificatoare cât și un machiaj light, cu acoperire mică pentru ca pielea ta să respire.

Răsfață-ți buzele cu un balsam bio, cu produse naturale, organice și de calitate care-ți vor proteja țesuturile și hidrata pielea pe tot parcursul zilei.