Cosmetice naturale

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecţia.

Produsele cosmetice naturale au început să fie din ce în ce mai folosite și îndrăgite de majoritatea persoanelor indiferent de genul sau de vârsta acestora. Cosmeticele organice sunt potrivite oricărui tip de ten: normal, mixt, sensibil, acneic, gras, deshidratat, matur în funcție de ingredientele pe care le conține. 

Cosmeticele naturale au multe beneficii pentru pielea ta atunci când sunt folosite. 

Ingredientele organice ale articolelor de ten reduc riscul de utilizare a unor substanțe toxice. Totodată, datorită ingredientelor naturale, reduci riscurile de efecte secundare și de îmbătrânirea timpurie a tenului și a pielii tale, astfel încât produsele organice sunt mult mai sigure.

Cosmeticele bio sunt mai eficiente pe termen lung pentru sănătatea organismului deoarece conțin un nivel ridicat de substanțe nutritive naturale și hrănitoare, alături de vitamine și minerale.

Cu atât mai mult, ele conțin: emolienți naturali, extracte din plante, surfactanți naturali, coloranți eco, uleiuri esențiale, geluri de aloe vera și pulberi exfoliante.

Printre cele mai îndrăgite produse cosmetice sunt:

Cremele de față datorită proprietăților lor precum: calmarea pielii și a țesutului, asigurarea unei texturi fine și netede, hidratarea și hrănirea tenului, creșterea nivelului de colagen, prevenirea liniilor fine și ale ridurilor.

Crema de mâini cu ingrediente naturale ajută la hidratarea intensivă a mâinilor, păstrarea mâinilor curate, pielea este plăcută la atingere și miroase frumos, întinerește țesuturile. Alege cremele cu absorbție rapidă pentru efecte imediate.

Balsamul de buze este potrivit indiferent de sezon, acesta oferă regenerare, calmare, catifelare, accelerare în caz de accidente și răni.

Cremele pentru conturul ochilor sunt alte produse naturale frecvent folosite și ajută la îmbunătățirea aspectului pielii din jurul ochilor pe timp de zi și de noapte.

Masca de față cu ingrediente organice îți curăță în profunzime tenul și îți deschide porii pentru a putea scăpa de toate reziduurile factorilor externi. Folosește produsele cosmetice naturale pentru ca pielea ta să fie răsfățată și plină de vitalitate.