Siropuri

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecţia.

Siropurile din ingrediente naturale sunt excelente pentru sezonul gripelor și al răcelii datorită tuturor substanțelor active din plante, fructe sau legume.

Siropurile, indiferent de ingredientele conținute, au în comun faptul că sunt pansament natural pentru organism. Siropurile bio sunt adesea folosite în cazul senzațiilor de tuse productivă sau seacă și în cazul altor tipuri de iritații ale mucoaselor căilor respiratorii.

Siropul de muguri de brad, de exemplu, este puțin dulceag și este eficient în diminuarea apetitului pentru dulciuri atât la copii cât și la adulți; de asemenea, este consumat pentru a diminua atacurile de astm, sinuzita, gripa sau guturaiul.

Siropul de cătină este acrișor și ajută la întărirea sistemului imunitar și a celui nervos. Revigorant și energizant, oferă corpului și minții o stare de bine.

Siropul de ghimbir este puțin iute și tăios. Cu un gust aparte, are efecte asemănătoare antibioticelor pentru ameliorarea tulburărilor digestive.

Siropul de cimbrișor are proprietăți expectorante și ajută la fluidificarea mucusului, adică la o respirație facilă.

Siropul de scai-vânat este un remediu folosit în special pentru tratarea infecțiilor, având proprietăți antiinflamatorii.

Perioada răcelilor și a virozelor cheamă în ajutorul sistemului imunitar nu doar siropurile naturale, ci și tincturile și ceaiurile. Tinctura este un remediu concentrat și eficient în tratarea diferitelor probleme de sănătate: răceala, tusea, anxietatea și durerile generale.

Ceaiul din ingrediente naturiste oferă un gust plăcut și relaxant. Cu atât mai mult, ajută la întărirea sistemului imunitar. Poți degusta aromele ceaiului de mentă, verde, negru, de sunătoare, de mușețel sau de fructe de pădure.

Împotriva momentelor în care sistemul imunitar nu este în formă maximă, nu uita să îți hidratezi pielea prin sesiuni calde și revigorante alături de produsele naturiste dedicate corpului, pielii și ale tenului precum: gelurile de dus, uleiurile de păr și corp și cosmeticele faciale.

Bucură-te atât de sezonul cald cât și de sezonul rece fără a avea probleme de sănătate. Protejează-te cu produse naturale care-ți întăresc organismul pentru perioade lungi de timp.