Tincturi

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecţia.

Tincturile sunt soluțiile cu ingrediente naturale care pot fi achiziționate de la brandurile specializate, fie preparate în propria casă. Tincturile naturale sunt eficiente atât într-un timp scurt cât și pe termen lung pentru probleme de sănătate precum rănile, afecțiunile pielii, răcelile, tusea, stresul, anxietatea și durerile.

Tincturile bio sunt adesea achiziționate în sticluțe mici cu un concentrat lichid puternic atât pentru utilizarea internă cât și pentru cea externă.

Ele pot fi transportate ușor în drumurile pe care trebuie să le faci zi de zi, cât și depozitate în siguranță alături de ceaiurile sau medicamentele tale.

Tincturile vin într-o gamă variată de ingrediente, ele putând fi atât simple cât și compuse. Fiecare dintre acestea are drept țintă tratarea unui complex de stări și simptome.

De exemplu, pentru insomnie poți folosi tincturi pe bază valeriană, pentru răceală sunt potrivite cele cu miere și propolis, pentru digestie și detoxifiere sunt cele cu: ardei iute, brusture, cimbrișor, gălbenele, păpădie sau salvie; iar pentru relaxare sau depresie poți testa tincturile de lavandă, rozmarin, sânziene, sunătoare sau valeriană.

Toate cele menționate anterior pot conține alcool, care ajută la obținerea unui efect rapid deoarece metabolismul nostru îl absoarbe imediat sau poate să nu conțină această substanță.

Există, de asemenea, tincturi cu compoziții compuse potrivite pentru diferite probleme de sănătate și care conțin o gamă extinsă de plante.

Pentru a avea grijă de sistemul tău imunitar poți folosi, alături de tincturi, ceaiurile și siropurile.

Ceaiurile din produse naturale întăresc organismul și oferă o stare plăcută pentru corp și minte. Ele sunt regăsite într-o gamă amplă de sortimente precum: ceaiul negru, verde, oolong, de sunătoare, de tei, de mușețel, de mentă, de gălbenele și de pelin.

Siropurile din ingrediente organice ajută, în special, în sezonul răcelilor și al virozelor.

Pune câteva picături de tinctură concentrată pe încheieturile mâinilor sau sub limbă, în funcție de problema de sănătate și de produs, pentru a te simți revigorat și viguros.