Sistemul respirator

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecţia.

Suplimentele naturale ale sistemului respirator reprezintă un aport esențial de vitamine și minerale necesare protejării organismului. 

Sistemul respirator este de cele mai multe ori primul care intră în contact cu factorii și substanțele dăunătoare din exterior. Acest lucru duce la îmbolnăvirea întregului corp și dezechilibrează sistemul imunitar. Printr-un complex de suplimente alimentare naturale, el poate să se opună stimulilor toxici.

Infecțiile sistemului respirator sunt frecvente în sezonul rece, însă cu ajutorul vitaminelor C și D, cât și a siropurilor din plante naturale și a ceaiurilor hrănitoare și revigorante poți diminua posibilitatea de a te îmbolnăvi.

Sistemul respirator poate fi afectat rapid și adesea este transmisibil, de aceea trebuie să te protejezi. 

Virușii pot fi dați fie prin particule mici de fluid extras din strănut sau tuse, fie prin contact indirect, adică prin atingerea obiectelor de uz comun: clanța, bara dintr-un mijloc de transport comun, produsele din magazin.

Există două tipuri de infecții: cea a tractului respirator superior care afectează nasul, sinusurile și gâtul prin răceală sau gripă, amigdalită, sinuzită sau laringită. Al doilea tip este cel al tractului inferior prezent la nivelul căilor respiratorii și la plămâni și poate fi manifestat prin: gripă, bronșită sau pneumonia.

În cazul unor infecții bruste ale sistemului respirator, poți încerca să aplici câțiva stropi de tinctură concentrată de plante pentru a ameliora efectele într-un timp scurt.

Suplimentul alimentar pentru sistemul respirator poate fi adăugat în dieta ta. Este recomandat să fie consumat înainte sau după masă în funcție de modul de administrare de pe etichetă. Totuși, reține că suplimentele alimentare nu țin locul unui regim sănătos și echilibrat.

Suplimentele alimentare pentru sistemul respirator pot fi consumate atât de adulți cât și de copii. Sistemul intern are nevoie de un complex de vitamine și minerale pentru a se menține sănătos, cât și de produse cosmetice naturale (cremele de protecție solară, unguentele sau balsamul de buze) care luptă din exterior cu stimulii dăunători.