Suplimente pentru imunitate

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecţia.

Sistemul imunitar este capacitatea organismului de a se apăra de factorii externi dăunători precum virușii, bacteriile și toxinele. O imunitate puternică înseamnă o masă echilibrată, activități fizice regulate, renunțarea la obiceiurile nocive ție, un somn bun și odihnitor cât și menținerea curățeniei. La acestea se adaugă și consumul de suplimente alimentare pentru imunitate. Acestea sunt prezente într-o gamă extinsă precum: tinctura, siropurile, vitaminele, uleiurile și probioticele.

 Suplimentele de imunitate adăugate în dieta ta ajută la păstrarea nutrienților esențiali specifici. Poți folosi suplimentele înainte sau după masă în funcție de modul de administrare de pe etichetă. Totuși, reține că suplimentele alimentare de imunitate nu țin locul unui regim sănătos și echilibrat. Suplimentele ce conțin aportul de vitamina C creează rezistență împotriva afecțiunilor sezoniere precum alergiile, răcelile și gripele.

Suplimentul de echinaceea este un pansament natural pentru organism. Având funcții asemănătoare antibioticelor, acesta este o metodă alternativă organică pentru corpul tău. Este regăsit adesea sub formă de ceai natural sau plante brute.

Acizii grași de Omega 3 sau uleiul de pește este un supliment alimentar pentru imunitate  ca întărește organismul, are rol antioxidant și inflamator și este eficient în combaterea bolilor cauzate de viruși puternici.

 Zincul este, de asemenea, bogat în antioxidanți ce contribuie la întărirea organismului și a minții împotriva stresului.

Calciul, o resursă importantă a corpului tău, întărește organismul împotriva infecțiilor și îl ajută să se vindece mai repede. 

Există fructe și legume care se găsesc sub forma de suplimente de imunitate ce oferă aportul necesar pentru corpul tău, precum: citricele, ardeiul roșu gras, broccoli-ul, usturoiul sau iaurtul.

Suplimentele alimentare pentru imunitate pot fi consumate atât de adulți cât și de copii. Sistemul intern are nevoie de un complex de vitamine și minerale pentru a se menține sănătos, cât și de alimente care tratează și diminuează problemele specifice digestiei și a metabolismului, având proprietăți antiinflamatoare și cicatrizante.