Digestie si metabolism

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecţia.

Digestia și metabolismul trebuie să fie sănătoase și să funcționeze corect pentru a putea descompune alimentele în substanțe ușor de asimilat organismului. 

Suplimentele naturale pentru digestie și pentru metabolism încearcă să suplimenteze enzimele digestive pentru a putea exista un curs fluid al etapelor de digestie, fără apariția problemelor precum: constipația sau balonarea. 

Enzimele digestive regăsite în suplimente accelerează reacțiile chimice și te ajută să descompui mâncarea rapid și natural. Rolul enzimelor este de a regla procesul digestiv și metabolismul prin eliminarea toxinelor.

Există 3 tipuri de enzime: amilaza, care descompune carbohidrații și amidonul din zahăr; proteaza, care ajută la digestia proteinelor și lipaza, care transformă grăsimile în glicerol și acizi grași.

Suplimentele alimentare naturale conțin cantitatea necesară de nutrienți pentru digestie și metabolism, însă acestea pot fi regăsite și în produse precum: lactatele, în special în chefir și sana, în fructe: ananas, banană, papaya, și legume precum varza murată.

Alături de suplimentele naturale pentru metabolism, asigură-te că ești constant hidratat și că mănânci la intervale regulate de timp. Încearcă să faci mișcare cardio sau fitness și nu consuma regulat produse nocive sănătății tale.

De asemenea, pentru a avea un metabolism eficace, renunță la consumul constant de băuturi carbogazoase. Poți adăuga o cură de ceai din plante naturale pentru a ajuta procesul, și cel mai important lucru este să reduci nivelul de stres pe care-l resimți.

Suplimentele naturale pentru digestie și metabolism pot fi adăugate în dieta ta cotidiană. Poți folosi suplimentele înainte sau după masă în funcție de modul de administrare de pe etichetă. Totuși, reține că suplimentele alimentare nu țin locul unui regim sănătos și echilibrat. Suplimentele alimentare pentru digestie pot fi consumate atât de adulți cât și de copii.

Alături de acest complex, este recomandat să adaugi în regimul tău produse cu proprietăți ce echilibrează organismul și controlează greutatea ta, precum suplimentele naturale pentru dietele speciale.