Memorie si Concentrare

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecţia.

Suplimentele alimentare pentru memorie și concentrare sunt căutate adesea de persoanele care au dificultăți în înțelegerea, reținerea și folosirea de informații cumulate sau de către cei care trebuie să memoreze o cantitate mare de date într-un timp foarte scurt.

De exemplu, un student în timpul sesiunii ar putea achiziționa un supliment alimentar de memorie pentru a reuși în timp record să rețină notițele și documentele necesare trecerii examenelor de la mai multe materii. 

Un alt exemplu poate fi al unei persoane business care trebuie să prezinte a doua zi un proiect în fața unei mulțimi de oameni. Chiar dacă își cunoaște tot materialul, el dorește să recitească informațiile însă nu reușește să se concentreze de emoții sau oboseală.

O cană de ceai relaxantă ar putea să-l ajute pe moment, însă un supliment natural de concentrare ar putea să-i fie de folos inclusiv pe perioada prezentării.

Este important să ai o dietă sănătoasă și echilibrată cât și un aport necesar de mișcare fizică săptămânală.Unele dintre cele mai bune suplimentele alimentare de memorie și concentrare sunt: uleiul de pește și Omega-3 cu acizi grași deoarece păstrează performanța maximă a memoriei pe termen lung.

Un alt supliment este fosfatidilserina, compus regăsit în creier, el menține sănătatea cerebrală. Acetil-L-Carnitina este o altă substanță benefică deoarece produce energie, stimulează vigilența, îmbunătățește memoria și este excelentă și pentru curele și regimurile alimentare speciale.

Un ingredient des întâlnit este cofeina, regăsită atât în cafea și energizante cât și sub formă de supliment alimentar. Stimulează creierul și sistemul nervos cerebral oferindu-i sentimentul de concentrare și energie.

Pentru momentele stresante care apar brusc, poți folosi câteva picături de tinctură concentrată care să îți ofere un bust de concentrare.

Suplimentele alimentare naturale pot fi consumate atât de adulți cât și de copii.

Suplimentele alimentare pentru memorie adăugate în dieta ta ajută la păstrarea atenției. Poți folosi suplimentele înainte sau după masă în funcție de modul de administrare de pe etichetă. Totuși, reține că suplimentele alimentare nu țin locul unui regim sănătos și echilibrat.