Suplimente cardiovasculare

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecţia.

Suplimentele alimentare pentru inimă se regăsesc sub formă de plante brute sau de ceaiuri naturale și revigorante ce pot fi consumate la începutul sau finalul zilei. De asemenea, aceste produse pot fi și în concentrate puternice de tinctură sau sub formă de pastile.

Produsele suplimentare te ajută la prevenirea sau la vindecarea mai rapidă a bolilor cardiovasculare, însă nu sunt un substitut al medicamentelor avizate de către doctor. 

Cele mai cunoscute sunt acelea ce conțin Omega-3 și alte tipuri de uleiuri naturale care reduc colesterolul.

Alte substanțe sunt L-carnitina, care maximizează producția de energie celulară și este, de asemenea, folosită în regimurile pentru controlul greutății. Lecitina împiedică absorbția colesterolului în intestin iar fitosterolii protejează vasele de sânge.

Sănătatea pentru inima ta constă într-un regim alimentar eficient cât și în nevoia de mișcare fizică. Printre sporturile potrivite de practicat pentru sistemul tău cardiovascular se numără: mersul pe jos de cel puțin 3 ori pe săptămână timp minim jumătate de oră. Înotul este, de asemenea, un tip de activitate excelent care îți relaxează inima și mușchii. 

De asemenea, atât o activitate plăcută cât și un transport alternativ este mersul pe bicicletă. Acest tip de exercițiu este ideal pentru prevenirea problemelor.

Suplimentele alimentare cardiovasculare adăugate în dieta ta ajută la păstrarea substanțelor hrănitoare și necesare inimii. Poți folosi suplimentele înainte sau după masă în funcție de modul de administrare de pe etichetă. Totuși, reține că suplimentele alimentare de imunitate nu țin locul unui regim sănătos și echilibrat.

Suplimentele alimentare naturale pot fi consumate atât de adulți cât și de copii.

Sistemul intern are nevoie de un complex de vitamine și minerale pentru a se menține sănătos, cât și de alimente care ajută la protejarea întregului sistemul imunitar deoarece odată ce acesta se îmbolnăvește, atât sistemul respirator cât și cel cardiovascular vor fi afectate.