Produse pentru ten

46

pe pagină
Setează descendent
  1. Set Cadou Pentru Femei - Sence Beauty
    Set Cadou Pentru Femei - Sence Beauty
    Preţ special 92,99 lei Preţ standard 103,70 lei

46

pe pagină
Setează descendent

Cum alegi produsele potrivite pentru ingrijirea tenului?

Procesul de ingrijire a tenului este foarte amplu, iar pentru a avea rezultatele dorite este util sa alegi produsele care sunt destinate tipului de piele. De asemenea, cu cat acorzi mai mult timp ingrijirii tenului, cu atat si machiajul aplicat va arata mai natural si va contura frumusetea naturala intr-un mod mai echilibrat. De aceea:

 

Pentru tenul gras alege gelurile de curatare destinate tenului gras pentru ca acestea au in compozitie sustante menite sa echilibreze nivelul de sebum al pielii. Tenurile uscate si sensibile au nevoie de hidratare constanta, de accea substantele blande din interiorul cosmeticelor sunt extrem de prietenoase cu pielea. Tenurile mixte sunt o combinatie de de ten gras cu ten uscat, orin urmare, solutiile folosite au rolul de a combina elemente care sa nu agreseze tenul, dar sa curete in profunzime porii. Demachiantele, creme de fata, serumurile sunt create dupa aceleasi principii. De aceea, recomandam ca inainte de a achizitiona un produs pentru ten, sa identifici tipul de ten pe care il ai. 

Utilizarea produselor de machiaj

Produsele de machiaj se aleg in conformitate cu tonul si subtonul pielii, astfel incat machiajul sa arate cat mai natural. Pentru a nu incarca fata se recomanda o rutina de ingrijire foarte atenta, dar si pastrarea in conditii optime a produselor.

 

Pensulele, bureteii si toate aplicatoarele de machiaj trebuie spalate inainte de fiecare utilizare pentru ca pe suprafata lor se aduna bacterii daunatoare. In contact cu pielea pot provoca iritatii, alergii si dezvoltarea unor afectiuni dermatologice. 

 

In cazul fondului de ten si al produselor pentru machiajul ochilor si machiajul buzelor este important de respectat data de expirare inscrisa pe ambalaj. In contact cu aerul, multe dintre substantele din cosmetice pot oxida sau crea reactii chimice specifice, modificandu-si compozitia si abilitatile. Aplicate pe fata in aceste conditii pot ataca pielea. 

 

Pe importdirect.ro gasesti produse pentru orice tip de ten, la preturi avantajoase, create din ingrediente de calitate. Bucura-te de o sesiune confortabila de shopping online!